Zoeken

Moeder gearresteerd voor martelen dochter (6) in Salé

31 mei 2022 - 11:00 - Marokko

©

De politie in Salé heeft een 25-jarige vrouw gearresteerd nadat er een video naar buiten kwam waarop te zien was hoe ze haar 6-jarige dochter mishandelde. De video zorgde voor kwade reacties op sociale media in Marokko. Er wordt opgeroepen tot een harde straf voor de jonge vrouw.

Marokkanen reageerden met afschuw op de bijzonder schokkende video van een moeder die haar dochter martelt in Salé. In de video legt "Janat" uit dat ze aan verschillende soorten martelingen werd onderworpen, waaronder zweepslagen op heel haar lichaam. Ze beweert dat haar moeder haar daarnaast ook verbrandde met huishoudelijke apparaten. Het meisje werd eveneens opgesloten in een kamer zonder voedsel of water.

Lees ook: Marokkaan in Spanje gearresteerd voor drogeren vrouw en kinderen

De video trok de aandacht van de politie die de vermeende dader arresteerde. Tijdens de huiszoeking namen rechercheurs een aantal instrumenten in beslag die de moeder zou hebben gebruikt om het 6-jarige slachtoffer te mishandelen en te martelen.

Lees ook: Marrakech: 15 jaar cel voor doodmartelen meisje

Ze namen ook 900 gram cannabis in beslag, waarvan vermoed wordt dat ze door de moeder werd geconsumeerd. Ze produceerde en verkocht ook illegale substanties. Er loopt een onderzoek naar de daden die gepleegd zouden zijn door de 25-jarige vrouw, die reeds over een meervoudig strafblad beschikt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team