Zoeken

Marokko: militair vervalst huwelijksakte om jonge vrouw te misbruiken

12 september 2019 - 16:30 - Gemeenschap

©

Een getrouwde militair heeft fraude gepleegd met zijn huwelijksakte om een vals huwelijk met een tweede vrouw te kunnen aangaan.

Agadir24 bericht dat de man samen met twee valse adouls én valse ouders het jonge slachtoffer ten huwelijk was gaan vragen. Eenmaal de valse huwelijksakte gesloten gingen de twee samenleven.

De jonge vrouw raakte al snel zwanger. Toen ze aan de militair vroeg om het kind te erkennen vertelde hij haar dat er problemen waren met zijn werk en dat dat daarom niet mogelijk was. Hij vroeg haar zelfs om het kind bij een weeshuis achter te laten.

De hele fraude kwam aan het licht toen de jonge vrouw opnieuw zwanger werd. Ze geloofde haar man niet meer en vond documenten in zijn kleren waaruit bleek dat hij reeds met een andere vrouw was getrouwd.

Het jonge slachtoffer deed aangifte bij de procureur generaal en de centrale administratie van het leger. Haar valse echtgenoot werd gearresteerd en aangeklaagd voor fraude, identiteitsdiefstal en seksuele misbruik met een zwangerschap als gevolg.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team