Zoeken

Marokko: man vermoordt vader over pakje sigaretten

21 september 2023 - 23:00 - Marokko

©

Drama in de gemeente Ait Amira. Een jongeman heeft zijn vader doodgestoken nadat deze weigerde hem geld te geven om een pakje sigaretten te kopen.

De jongeman vroeg zijn vader om geld voor sigaretten, wat de oude man weigerde. Er volgde een ruzie, waarbij de zoon een mes uit de keuken haalde en zijn vader meerdere keren in de nek stak. De zestiger verloor veel bloed en overleed kort na de aanval, meldt Assabah.

Lees ook: Cultuurconflict loopt uit de hand: Marokkaan probeert vader neer te steken in België

Na een melding van getuigen snelde de gendarmerie van Biougra naar de plek van het delict. Daar konden de agenten enkel het overlijden van het slachtoffer vastellen. Het lichaam werd naar het regionaal ziekenhuis Hassan II in Agadir overgebracht voor autopsie.

Lees ook: Man doodt vader omdat hij jaloers is op zijn zussen in Marokko

De 19-jarige zoon, de vermoedelijke dader van de moord, werd door de gendarmes gearresteerd en meegenomen voor verhoor. Het Openbaar Ministerie bij het hof van beroep in Agadir heeft een onderzoek gelast. De jongeman zal in de komende dagen voor de onderzoeksrechter verschijnen. Volgens bronnen van de krant zou hij lijden aan psychische stoornissen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team