Zoeken

Moord in Fez: zoon doodt vader met hamer

17 februari 2024 - 14:00 - Marokko

©

Een familiedrama heeft zich donderdagmorgen afgespeeld in de Marokkaanse stad Fez. Een 32-jarige man met psychische problemen heeft zijn vader met een hamer gedood na een ruzie over geld.

De zoon, die in financiële problemen verkeerde, zou zijn 65-jarige vader om een lening hebben gevraagd. De weigering van de vader zou tot een hevige ruzie tussen de twee mannen hebben geleid. De zoon, overmand door woede, greep naar een hamer en sloeg zijn vader meerdere keren op het hoofd.

Lees ook: Levenslang voor vadermoord in Marokko

Na de moord sloeg de zoon op de vlucht, maar werd iets later door de politie gearresteerd. De vader, die zwaargewond was, werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overleed.

Uit het onderzoek blijkt dat de zoon in het buitenland had gewoond en moeite had om zich weer aan te passen aan het leven in Marokko. Naast zijn precaire financiële situatie kampte hij met psychische problemen en drugs- en medicijngebruik.

Lees ook: Tanger: 20 jaar celstraf voor vadermoord

De politie heeft sporenonderzoek gedaan op de plaats van delict. Het lichaam van de vader is naar het mortuarium gebracht voor autopsie. De zoon is in hechtenis genomen en zal na afronding van het onderzoek aan het gerecht worden voorgeleid.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team