Zoeken

Marokko schort vluchten met vijf andere landen op (volledige lijst)

26 maart 2021 - 13:20 - Marokko

©

Marokko heeft besloten om de luchtverbindingen met Mali, Ghana, de Democratische Republiek Congo, Guinee-Conakry en Libië op te schorten. Dit besluit maakt deel uit van de preventieve maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus en de nieuwe varianten daarvan.

Het besluit is bekendgemaakt door de nationale dienst voor luchthavens (ONDA). De beslissing heeft ook betrekking op passagiers die via een ander land naar het koninkrijk reizen, aldus de Commissie.

De lijst van landen waarmee Marokko vluchten heeft opgeschort in de strijd tegen de nieuwe varianten van het coronavirus stijgt hiermee tot 37.

Het gaat met name over Italië, België, Turkije, Zwitserland, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Zweden, Oekraïne, Tsjechië, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Algerije, Egypte, Polen, Noorwegen, Finland, Griekenland, Libanon, Koeweit, Argentinië, Bosnië en Herzegovina, Botswana, Kameroen, Kroatië, Mozambique, Mali, Ghana, Democratische Republiek Congo, Guinee-Conakry en Libië.

Bladna.nl