Zoeken

Marokko schort vluchten met Algerije op

6 maart 2021 - 12:50 - Marokko

©

Marokko heeft besloten om de luchtverbindingen met Algerije en Egypte op te schorten. Dit besluit kadert in de preventieve maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus en de nieuwe varianten daarvan.

De beslissing werd bekendgemaakt op de Facebook-pagina van de nationale luchthavendienst (ONDA). "Opschorting door de Marokkaanse autoriteiten van vluchten van en naar Algerije en Egypte tot 21 maart 2021", luidt het bericht. "Dit betreft ook de passagiers die uit deze landen komen via een ander land," schrijft ONDA.

Algerije en Egypte worden dus toegevoegd aan de lijst van 18 landen waarmee Marokko zijn luchtverbindingen heeft opgeschort wegens de corona-pandemie en het verschijnen van nieuwe varianten van het virus.

De lijst van landen waarmee Marokko de vluchten heeft opgeschort in de strijd tegen de nieuwe varianten van het coronavirus stijgt hierdoor tot 20. Deze landen zijn: Turkije, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, Duitsland, Portugal, de Tsjechische Republiek, Oekraïne, Zweden, Australië, Brazilië, Ierland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zuid-Afrika, België, Italië, Algerije en Egypte. De lijst wordt om de 15 dagen bijgewerkt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team