Zoeken

Marokko opgeschud door eremoord

29 september 2021 - 15:50 - Marokko

©

Een man heeft op maandag een verpleegster met wie hij wilde trouwen vermoord in Casablanca. Het slachtoffer werkte in een kliniek en werd nabij het 20 Août 1953 ziekenhuis in de Marokkaanse metropool neergestoken.

De 47-jarige man begaf zich maandag in de kliniek waar de 34-jarige Fatima Zahra werkte. De twee verlieten de kliniek en kregen nabij het ziekenhuis ruzie volgens SNRT News. De man stak toen het slachtoffer neer met een snijdend voorwerp.

Lees ook: Marokko: eremoord in Taza

Bij aankomst van de hulpdiensten was de vrouw al overleden. De dader was bij haar lichaam gebleven en verzette zich niet tijdens zijn arrestatie. Hij stamelde en maakte onsamenhangende verklaringen. Het lichaam van de jonge vrouw werd overgebracht naar het mortuarium.

Volgens de oom van het slachtoffer gaat het om een eremoord. "Deze man vervolgde haar. Ze was niet met hem verloofd maar hij wilde met haar trouwen, wat we weigerden. Hij heeft een slechte reputatie en een lang strafblad. Ze was zo bang van hem dat ze me altijd vroeg om haar met de taxi naar haar werk te vergezellen. Ik begrijp het niet...," verklaarde geschokte man aan Le360.

Lees ook: Marokko: eermoord in Chichaoua

"Het is een man met een crimineel verleden, hij heeft zijn dierbaren kwaad gedaan en werd zelfs beschuldigd van diefstal. We konden hem onze dochter niet geven", voegde de tante van het slachtoffer eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team