Zoeken

Jonge vaders plegen zelfmoord in Safi

14 oktober 2021 - 12:00 - Marokko

©

Twee jongemannen, beiden getrouwd en vader, hebben op dezelfde dag zelfmoord gepleegd in het Marokkaanse Safi. De twee mannen kozen er afgelopen zondag voor om zichzelf van het leven te beroven.

Al Massae bericht dat de twee mannen rond de dertig haar waren. Het lichaam van het eerste slachtoffer werd in de wijk Bouaouda gevonden. De man, die als kelner werkte, hing zichzelf vroeg in de ochtend op in zijn huis. Een familielid vond hem en waarschuwde de hulpdiensten. Volgens klanten van het café waar de man werkte, was hij al enige tijd depressief.

Lees ook: Marokko: zwangere vrouw pleegt zelfmoord na verbroken huwelijksbelofte

Het tweede slachtoffer, een schrijnwerker, werd enkele uren later dood aangetroffen in de wijk Achbar. Hij werd al vier dagen vermist. Zijn lichaam werd zondag in het atelier waar hij werkte aangetroffen. Buren waarschuwden de autoriteiten vanwege de stank. Ook hij had zichzelf opgehangen. Hij zou diep in de schulden hebben gezeten.

Beide lichamen werden naar het mortuarium gebracht. Justitie heeft in beide gevallen een autopsie bevolen. De gerechtelijke politie doet onderzoek.

Worstel jij met zelfmoordgedachten of maak jij je zorgen om iemand anders? Bel 0900-0113 of chat anoniem via www.113.nl

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team