Zoeken

Marokko bovenaan lijst van duurste Arabische spelers

18 juni 2024 - 07:00 - Sport

©

Achraf Hakimi behoudt zijn titel van duurste Arabische voetballer ter wereld, zo blijkt uit de nieuwste ranglijst van Transfermarkt. Opvallend is de sterke vertegenwoordiging van Marokkaanse spelers in de top 10.

Met een marktwaarde van 60 miljoen euro staat de verdediger van Paris Saint-Germain nog steeds bovenaan. De Egyptische ster Mohamed Salah volgt op de tweede plaats met een marktwaarde van 50 miljoen euro.

Lees ook: Achraf Hakimi in Marokko voor bruiloft

Het podium wordt gecompleteerd door Brahim Diaz, de Marokkaanse aanvaller van Real Madrid, met een waarde van 49 miljoen euro. De vierde plaats is weggelegd voor West Ham-verdediger Nayef Aguerd (35 miljoen euro).

Amine Adli (Bayer Leverkusen), Bilal El Khannouss (Genk) en Noussair Mazraoui (Bayern München) delen de vijfde plaats met een marktwaarde van elk 30 miljoen euro.

Lees ook: Gênante beelden Achraf Hakimi gelekt (video)

De Algerijnse internationals Rayan Aït-Nouri (Wolverhampton), Ismaël Bennacer (AC Milan) en Amine Gouiri (Stade Rennais) sluiten de top 10 af met respectievelijk 35 miljoen euro, 30 miljoen euro en 25 miljoen euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team