Zoeken

Marokko, koning van de Afrikaans green

17 mei 2024 - 11:00 - Sport

©

Tijdens de Europese Conventie van de International Association of Golf Tour Operators (IAGTO) in Malaga, is Marokko opnieuw verkozen tot "Beste Afrikaanse golfbestemming van het jaar".

Dit is een nieuwe erkenning voor Marokko als golfbestemming. Na bestudering van de prestaties in het eerste kwartaal van 2024 en de tevredenheid van hun klanten, hebben 660 golfreisorganisatoren die deelnamen aan de conventie van de IAGTO, Marokko verkozen tot beste Afrikaanse golfbestemming voor 2024. Het koninkrijk dankt deze onderscheiding aan de gezamenlijke inspanningen van de Marokkaanse golfbond (FRMG) en het Marokkaans verkeersbureau (ONMT).

Lees ook: Zo viert Moulay Rachid een winnende golf putt (video)

De samenwerking tussen het ONMT en de FRMG heeft als doel om van Marokko een volwaardige golfbestemming te maken. Vorig jaar nog ging het ONMT een partnerschap aan met de gigant Netflix om golf in Marokko te promoten. Er wordt ook overwogen om het merk "Marokko, Land van Licht" internationaal te positioneren op de golfmarkt. Het ONMT zet met zijn actieplan "Light in Action" in op innovatie, door Marokko unieke kansen te bieden die miljoenen mensen over de hele wereld bereiken.

Lees ook: Marrakech heeft beste luxe golfresort

Het ONMT benadrukt in een persbericht dat golf een toeristische troef met een groot potentieel is, dat dankzij de prestigieuze golfbestemmingen en internationale evenementen die er worden georganiseerd, tot sterke prestaties kan leiden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team