Zoeken

Marokko: pedofiele bejaarde salafist opgepakt

28 november 2018 - 19:00 - Marokko

©

De politie heeft afgelopen vrijdag in Casablanca een 73-jarige salafist op heterdaad betrapt toen hij een meisje van 8 jaar probeerde te misbruiken.

Volgens Assabah toonde het onderzoek aan dat de pedofiel het slachtoffertje regelmatig opwachtte toen ze van school terugkwam om haar te misbruiken. Dat deed hij in zijn huis wanneer zijn gezin afwezig was.

De zeventiger is getrouwd en vader van zeven kinderen. Hij staat bekend als een heel religieus iemand waardoor hij nooit van dergelijke daden werd verdacht. De zaak kwam aan het licht toen de moeder van het meisje besefte dat er iets mis was nadat het kind veel later thuis was gekomen met vijf dirham in haar hand.

Het kind vertelde toen dat ze door de zeventiger werd misbruikt en dat hij haar met de dood had bedreigd als ze over de misbruiken zou spreken. De moeder bracht haar onmiddellijk naar het ziekenhuis waar de misbruiken werden bevestigd. Samen met de politie werd de dader vervolgens in de val gelokt.

De pedofiel werd gearresteerd en voor de rechter geleid. Hij ontkende eerste maar gaf uiteindelijk toe dat hij het meisje en andere kinderen had misbruikt. De politie is op zoek naar andere slachtoffers.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team