Zoeken

Marokko: Accor hotels uitgerust met Tesla superladers

10 maart 2022 - 09:00 - Marokko

©

Bij drie Accor hotels in Marokko zijn in totaal 12 Tesla Supercharger oplaadpunten aangelegd om bezitters van het merk de mogelijkheid te geven hun auto’s op te laden.

In een mededeling laat de Accor Group weten dat er in totaal 12 Tesla superchargers zijn geplaatst in drie van zijn hotels om duurzaam reizen in Marokko te helpen bevorderen. Met de komst van Tesla superladers onderstreept Accor opnieuw haar engagement voor "positieve gastvrijheid die de impact van haar activiteiten op het milieu vermindert".

Lees ook: Tesla binnenkort in Marokko gecommercialiseerd?

"Met ingang van 20 februari 2022 kunnen bezitters van een Tesla hun auto binnen enkele minuten opladen via de nieuwe superladers die in onze hotels zijn geplaatst. Oplaadstations met een capaciteit tot 150 kW zijn beschikbaar in het Sofitel Rabat Jardin des Roses, evenals in de hotels Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa en Sofitel Marrakech", zegt dezelfde bron.

Lees ook: Tesla onderdelen in Marokko vervaardigd

Dankzij de in alle voertuigen geïntegreerde "Reisplanner" zullen deze drie stopplaatsen rechtstreeks in de reisroute aan Tesla-eigenaars worden aanbevolen. "Het systeem toont de bestuurder de weg naar het dichtstbijzijnde station en berekent de optimale laadtijd naar de volgende bestemming," aldus de groep.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team