Zoeken

Marokkaanse studente op brutale wijze vermoord in Frankrijk

14 april 2020 - 17:40 - Marokkanen in het buitenland

©

Een Marokkaanse studente is met veel geweld om het leven gebracht in een appartement in het centrum van Amiens, in het noorden van Frankrijk.

Salma Laaziri vervolgde al enkele jaren haar studies in Frankrijk. Ze was in haar derde jaar aan de ESIEE Engineering School.

Het levenloos lichaam van Salma werd vorige week door een vriendin gevonden in het appartement dat ze met haar vriendje uit Madagaskar deelde. De vriendin maakte zich zorgen omdat ze niets meer van haar had gehoord. Ze belde na de ontdekking van het lichaam onmiddellijk de politie en de brandweer.

France Bleu bericht dat Salma door de jongeman, met wie ze al jaren een relatie had, was doodgestoken. De twee verbleven sinds het begin van de lockdown samen in het appartement. Volgens de procureur werd ze met "een groot aantal messteken omgebracht" en lag ze al enkele dagen dood in het appartement.

Het vriendje van de jonge vrouw werd in het appartement gevonden en gearresteerd. Hij bekende de moord, maar zijn motief blijft onbekend. Hij is ook niet bekend bij de politie voor huiselijk geweld of andere feiten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team