Zoeken

Reconstructie moord Marokkaanse studente Salma in Frankrijk

14 december 2020 - 11:00 - Wereld

©

Vrijdag vond de reconstructie plaats van de moord op de Marokkaanse studente Salma Laaziri, in het kleine appartement waar ze woonde, op de 5e verdieping van een appartementsgebouw in Amiens. Daar werd op 9 april het levenloze lichaam van de jonge vrouw gevonden.

De reconstructie vond plaats in aanwezigheid van advocaten van beide partijen: Francis Lec, advocaat van de familie Laaziri (de ouders en twee kinderen), die burgerlijke partij is, en Pauline Delétré, advocaat van hoofdverdachte Mike Razafimahatratra. De onderzoeksrechter die de zaak behandelt, was ook aanwezig, evenals een vertegenwoordiger van het parket van Amiens, meldt Courrier Picard.

De 20-jarige studente werd in koelen bloede vermoord door haar vriend, Mike Razafimahatratra, een jonge student uit Réunion van Madagaskische afkomst. Hij heeft haar twintig messteken toegediend. De 25-jarige man volgde de reconstructie vanuit de gevangenis van Amiens, waar hij in voorlopige hechtenis zit.

Doel was om de laatste minuten van het leven van deze 3e jaars ingenieursstudent aan de hogeschool voor ingenieurs in de elektrotechniek en elektronica (ESIEE) in Amiens te reconstrueren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team