Zoeken

Leven Marokkaanse student verwoest na klap in gezicht in België

9 mei 2020 - 11:20 - Marokkanen in het buitenland

©

Otman Sbai, Marokkaanse student in het Belgische Luik, kreeg in 2018 een harde klap in het gezicht die zijn leven verwoestte.

De dader werd bijna twee jaar na het gewelddadig incident nog steeds niet geïdentificeerd. Otman hield er een handicap aan over en zal nooit meer de oude worden.

La Meuse schrijft dat het incident in de nacht van 16 op 17 november 2018 plaatsvond. Otman was met enkele vrienden in een bar aan het feesten toen hij ruzie kreeg met een groepje jongeren. Hij kreeg toen een harde klap in het gezicht en viel met zijn hoofd tegen een muur. De student liep daarbij een zware verwonding aan de achterkant van zijn hoofd op.

Otman bleef bij bewustzijn en stond zelf terug recht. Hij liep rond in de bar maar werd tientallen minuten later plots onwel. Hij stortte neer en bleef bewusteloos op de grond liggen. Hij werd in een kritieke toestand naar het ziekenhuis afgevoerd en strijd nog altijd voor zijn leven.

Een vriend van Otman vertelt dat hij nog steeds niet kan lopen en met moeite kan praten. Zijn moeder kwam vanuit Marokko naar België om bij hem te zijn. Otman ontwaakte uit zijn coma toen hij haar stem hoorde.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team