Zoeken

Faouzi (19) in coma na ruzie over quad

29 mei 2020 - 13:00 - Marokkanen in het buitenland

©

Faouzi (19) is in coma geraakt na met een tacker te zijn aangevallen tijdens een ruzie over een quad met een jongen van zijn wijk in het Franse Beaujon.

Het slachtoffer werd op 17 mei nabij zijn huis aangevallen. Hij kende de eigenaar van de quad goed en had net zijn quad geleend voor een ritje in de wijk. Toen hij terugkeerde merkte zijn belager krassen op zijn quad.

De twee tieners kregen flinke ruzie waarop de eigenaar van de quad wegreed en iets later met een elektrische nietmachine en vergezeld door zijn vader terugkwam.

Faouzi probeerde weg te vluchten toen hij vader en zoon op hem zag afstormen maar was niet snel genoeg. Hij kreeg een harde klap op zijn hoofd met de nietmachine en verloor het bewustzijn. Hij werd in het ziekenhuis opgenomen met een hoofdtrauma en een hersenbloeding. Hij ligt sindsdien in coma.

Myriam Bouaffassa, advocate van het slachtoffer, stelt dat de familie zich burgerlijke partij heeft opgesteld. De dader en zijn vader werden gearresteerd en aangeklaagd voor poging tot moord. De tiener werd in voorlopige hechtenis genomen terwijl zijn vader voorwaardelijk vrij werd gelaten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team