Zoeken

Marokkaanse is mooiste vrouw van Spanje (video)

24 oktober 2021 - 10:40 - Wereld

©

Sarah Loinaz, Baskische model van Marokkaanse afkomst, is afgelopen weekend tot Miss Universe Spain 2021 gekroond. Teresa Calleja Palazuelo, nicht van de hertogin van Huéscar, en Carmen Serrano eindigden op de tweede en derde plaats.

De Marokkaanse Miss Universe Spain 2021 volgt Andrea Martínez op een zal Spanje vertegenwoordigen op Miss Universe 2021 in het Israëlisch Eilat in december dit jaar.

Lees ook: Marokkaanse Ilham El Makhfi wint Miss World Arab 2020

Het model is trots op haar verkiezing. "Achter deze foto zit een echt verhaal. Veel deuren gingen voor mij dicht, ik viel honderden keren, maar ik besloot telkens opnieuw op te staan ​​en te vechten, wat er ook zou gebeuren. Ik bracht nachten door met studeren, constant op zoek naar motivatie in mijn dromen...," schreef Sarah Loinaz op haar Instagram-account na haar overwinning.

Lees ook: Marokkaanse Miss België-finaliste Camilia was slachtoffer kindermisbruik

Sarah Loinaz beseft dat ze de juiste mensen heeft ontmoet, "eerlijke mensen die me een hand hebben uitgereikt en me vooruit hebben geholpen". "Vandaag zeg ik je dat niets onmogelijk is. Laten we groot dromen en hard werken om onze doelen te bereiken. Laten we van elk obstakel een voordeel maken voor onze eigen evolutie en nooit stoppen met vertrouwen," aldus het model.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team