Zoeken

Marokkaanse Kamerleden klagen over parlementsrestaurant en hotelkamers

13 november 2015 - 15:30 - Marokko

©

Marokkaanse Kamerleden zijn niet blij met hun werkomstandigheden en hebben dat aan Parlementsvoorzitter Rachid Talbi Alami laten weten.

Volgens Assabah zijn de Kamerleden niet blij met wat er in het restaurant van het parlement wordt aangeboden. De maaltijden zijn volgens hen van slechte kwaliteit. Zij eisen dat het contract met de traiteur van het Parlement wordt verbroken.

En dat is niet alles. De Parlementariërs zijn ook niet tevreden met de hotels in Rabat waar ze mogen verblijven. De vier-sterren hotels zijn niet comfortabel genoeg. De leden eisen dat de overheid "goedkope" appartement voor hen huurt zodat ze na hun "vermoeiende werkdagen" op een deftige manier kunnen uitrusten.

Er werden ook klachten geuit over de tabletten die worden gebruikt voor stemmingen in het Parlement. De toestellen werden enkele maanden geleden uit China geïmporteerd maar het merendeel werkt al niet meer.

Vermeldenswaardig is dat een Marokkaanse Kamerlid 36.000 dirham per maand verdient, dit exclusief voordelen zoals een woning en een auto.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team