Zoeken

Marokkaanse expats terug op luchthaven Agadir

9 februari 2022 - 20:20 - Marokko

©

Het vliegverkeer op de luchthaven van Agadir is na de officiële heropening van de luchtgrenzen hervat. Vanuit Las Palmas en Frankrijk zetten de eerste passagiers voet op Marokkaanse bodem.

Bij de opvang van deze passagiers, waaronder veel Marokkanen die in het buitenland wonen, zijn de preventieve gezondheidsmaatregelen strikt in acht genomen.

Lees ook: Eerste wereld-marokkanen aangekomen in Marokko

Volgens Mohamed Bahaj, directeur van de luchthaven van Agadir, zijn de activiteiten in Agadir, evenals in de andere nationale luchthavens, opnieuw op gang gekomen en hebben alle luchthavendiensten alle mogelijke voorzorgsmaatregelen getroffen om de aankomst en het vertrek van de passagiers vlot en in veilige omstandigheden te laten verlopen.

Lees ook: Nederlandse Marokkanen afgeschrikt door inreismaatregelen Marokko

Aan de openstelling van de grenzen worden voorwaarden verbonden, in het bijzonder de verplichting voor alle reizigers die het land wensen binnen te komen om vóór het instappen in het vliegtuig een vaccinatiepaspoort en een negatieve PCR-test van maximaal 48 uur voor te leggen, naast een systematische sneltest bij aankomst in Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team