Zoeken

Marokkaanse acteurs gezocht voor Netflix-serie ’Top Boy’

25 april 2021 - 18:20 - Cultuur

┬ę

Het bedrijf Hamilton Casting is op zoek naar jonge mannen van Marokkaanse afkomst of uiterlijk, om deel te nemen aan de opnames van de Britse serie "Top Boy" op Netflix. De selectieprocedure loopt van 25 april tot 2 mei in Cadiz.

De productiemaatschappij is op zoek naar zeer specifieke profielen voor de nieuwe afleveringen van de Britse tv-serie, die het verhaal vertelt van jonge gangsters en drugsdealers in Oost-Londen.

Concreet is het bedrijf op zoek naar welbespraakt en zelfverzekerde kinderen en jongeren van Marokkaanse afkomst of met een Marokkaans uiterlijk, tussen 6 en 17 jaar en atletisch gebouwde Marokkaanse mannen of acteurs met een Marokkaans uiterlijk tussen 30 en 40 jaar. Voor geïnteresseerde kandidaten is geen acteerervaring vereist. Wel moeten ze Darija kunnen spreken en in de buurt van Cadiz verblijven.

Om aan de audities deel te nemen moeten belangstellende kandidaten een e-mail sturen naar het bedrijf met hun persoonlijke gegevens (volledige naam, telefoonnummer, leeftijd en adres) en een foto. Het filmen begint naar verwachting half mei in Cadiz en zal een maand in beslag nemen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team