Zoeken

Marokkaan komt op tragische wijze om het leven in Spanje

22 februari 2020 - 11:10 - Marokkanen in het buitenland

©

Een wereld-Marokkaan die met zijn minibusje als goederentransporteur tussen Marokko en Frankrijk werkte, is bij een zwaar verkeersongeval in Spanje om het leven gekomen.

Mohamed was eigenaar van zijn eigen transportbedrijf en woonde in Frankrijk. Hij reisde gewoonlijk met zijn collega Ali met geschenken, huishoudapparatuur en andere spullen die families elkaar gewoonlijk toesturen.

De twee mannen hadden hun Iveco Daily busje in Parijs volgeladen en waren richting Tiznit vertrokken. Maar kort voor hun aankomst in het Spaanse Salamanca waar ze de A62 moesten verlaten voor de A66 kregen ze een lekke band. Mohamed stapte uit om het wiel te vervangen.

Een aankomende vrachtwagen zag de veertiger noch het busje en knalde tegen het voertuig. Mohamed was op slag dood. Ali, zijn collega, raakte zwaargewond en verkeert nog steeds in levensgevaar.

In Tiznit, zijn geboortestad, was Mohamed een bekende figuur die veel vrienden had. Zijn plotse overlijden komt als een schok in de klein stad in het zuiden van Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team