Zoeken

Marokkaan tussen leven en dood na roofoverval in de Verenigde Staten

15 januari 2014 - 15:18 - Wereld

©

Een Marokkaan raakte in de nacht van vrijdag op zaterdag levensgevaarlijk gewond in de Amerikaanse New Jersey. Adil Boutahli werd vier keer beschoten bij een gewapende roofoverval in een tankstation waar hij werkte.

Die nacht stapten drie mensen het winkeltje van het tankstation binnen waar Adil Boutahli sinds enkele maanden werkte. In een filmpje uitgezonden op ABC, is te zien hoe de drie onmiddellijk naar de kassa lopen.

Adil Boutahli wordt met een wapen bedreigd terwijl de overvallers de inhoud van de kassa samen met sigaretten en sigaren nemen. Vlak voor hun vertrekt lost één van hen vier schoten op de Marokkaan.

Een klant trof het slachtoffer in een plas bloed aan en verwittigde de politie. Adil bevindt zich nog steeds in een kritieke toestand in het ziekenhuis.

ABC ontmoette buren van het tankstation, die geschokt reageerden. Voor hen is het onbegrijpelijk dat je iemand kan doden voor een handvol dollars en sigaretten. Bovendien bood Adil totaal geen weerstand.

Na de uitzending van het filmpje verzamelden tientallen mensen zich bij het tankstation om hun bezorgdheid en medeleven betuigen.

De politie is nog steeds op zoek naar de daders en zoeken getuigen van de overval.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team