Zoeken

Marokkaan onthoofdt vader en loopt rond met hoofd in Frankrijk

15 augustus 2022 - 19:00 - Wereld

©

De politie van Lyon heeft op een parkeerplaats in het Franse Saint-Priest (Rhône) het lijk ontdekt van een 60-jarige Marokkaan die onthoofd was. Zijn zoon is ter plaatse gearresteerd en vervolgens door de politie in hechtenis genomen.

De lokale politie heeft volgens een bron die met de zaak bekend is, "rond 2 uur ’s nachts" de nationale politie gealarmeerd na de ontdekking van een onthoofd lichaam op een parkeerplaats. Volgens de lokale politie liep er ook een man rond met een hoofd in de ene hand en een mes in de andere.

Lees ook: Spanje: Marokkaan opgepakt voor onthoofden oom

Dezelfde bron geeft aan dat agenten van de speciale politiedienst BAC ter plaatse kwamen voor versterking en dat ze erin slaagden een 25-jarige Marokkaanse man te arresteren "die had geprobeerd om hen met het mes te verwonden zonder hen te raken". De verdachte staat bekend om "veel voorkomende misdrijven en overtredingen, familieruzies met alcohol- en drugsgebruik, enz."

Lees ook: Man die eigen moeder onthoofde opgepakt in Casablanca

De departementale veiligheidsdienst van de Rhône heeft een onderzoek ingesteld om "de precieze omstandigheden van deze tragedie en het motief te achterhalen. Ook zal de persoonlijkheid van de dader nader worden onderzocht".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team