Zoeken

Marokkaan in Frankrijk wil dochter verdedigen en wordt vermoord

27 december 2019 - 17:30 - Wereld

©

Een 44-jarige Marokkaan is afgelopen weekend in de regio van Parijs door een jongeman vermoord die zijn tienerdochter al lange tijd lastigviel.

Het slachtoffer was zondagavond door zijn vrouw als vermist opgegeven nadat ze bloedsporen en zijn mobiele telefoon voor hun huis had gevonden.

De hoofdverdachte, de 23-jarige Yassine, eveneens Marokkaan, werd maandag gearresteerd nadat buren de politie hadden gewaarschuwd dat hij bij zijn terugkeer laat in de nacht had verteld dat hij iemand had vermoord.

Het lichaam van Moustapha werd in een bos van 17 hectare aan de ingang van de stad begraven. Yassine gaf de moord toe en vertelde dat hij het lichaam in het bos had verborgen. De pogingen van de politie om het lichaam terug te vinden bleven echter tevergeefs. Pas in de nacht van maandag op dinsdag ontdekte een jongeman het lichaam van de veertiger.

Onderzoek toonde vervolgens aan dat Yassine onmogelijk het lichaam alleen naar het bos had kunnen brengen en begraven. Al snel werd het vermoeden dat hij was geholpen bevestigd en werden de vriendin van de twintiger en haar broer gearresteerd. Alle drie werden in voorlopige hechtenis genomen.

Volgens buren had Moustapha een kleine maand geleden ruzie gehad met de vermeende moordenaar, die al weken zijn tienerdochter lastigviel. De politie weigert echter te bevestigen dat dat de reden is van de moord. Het onderzoek loopt nog.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team