Zoeken

Maria’s strijd tegen het MonSter

25 november 2020 - 20:20 - Wereld

©

Maria heeft Multiple sclerose (MS), de zenuwen in haar lichaam raken steeds meer beschadigd. Stamceltherapie zou haar kunnen helpen, maar daar zijn hoge kosten aan verbonden, daarom organiseert ze een inzamelactie.

MS is een chronische degeneratieve ontstekingsziekte van het centraal zenuwstelsel. Hierdoor kunnen onder andere problemen ontstaan met lopen, voelen en zien. De 34-jarige Maria kan op dit moment gelukkig nog lopen, maar het verloop van de ziekte is progressief.

Maria is ook moeder van twee kleine meisjes van 2 en 4. Het is elke dag een strijd om voor zichzelf en haar dochters te zorgen. Mede door de beproeving probeert ze van alle kleine dingen te genieten. Maar vroeg of laat komt Maria in een rolstoel terecht en dat wil ze natuurlijk vermijden. Ook al omdat ze natuurlijk het liefst zo lang mogelijk zelf voor haar dochters wil kunnen zorgen.

Stamceltherapie biedt hoop. Maar de totale kosten hiervoor bedragen 55.000 euro en de behandeling wordt niet vergoed. Daarom is Maria met een crowdfunding gestart om het geld bij elkaar te krijgen.

Klik hier om Maria te helpen

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team