Zoeken

Malika El-Maslouhi poseert voor Missoni

31 mei 2022 - 20:20 - Cultuur

©

Missoni, het beroemde Italiaanse luxemerk, heeft het Marokkaans-Italiaanse model Malika El Maslouhi gekozen voor zijn nieuwe lente 2022 campagne.

Malika El Maslouhi doet de ene modecampagne na de andere. Het Italiaans-Marokkaans model is te zien in de nieuwe Missoni Lente 2022 campagne, die door fotograaf Marco Cerullo op beeld werd vastgelegd. Ze wordt gezien in rugloze jurken en topjes met Missoni’s kenmerkende zigzagpatroon, met bijbehorende extravagante brillen en horloges.

Lees ook: Marokkaans topmodel Malika El Maslouhi poseert voor Anthropologie

Het is niet de eerste keer dat het 23-jarige model voor het Italiaanse merk poseert. Afgelopen september woonde ze de Missoni show bij tijdens de Milan Fashion Week. Bij die show presenteerde ze een rugloze patchwork jurk, gemaakt van gebreide stoffen van het Italiaanse modehuis, met zigzagpatronen in verschillende sobere tinten. Een jurk die ze een paar maanden later droeg voor de lente 2022 campagne van het merk.

Lees ook: Marokkaans topmodel Malika El Maslouhi poseert voor Zadig & Voltaire

"Een droom om de Milan Fashion Week af te sluiten met een prachtige @missoni show," schreef ze op Instagram in een post met video’s en foto’s van de show. Ze was ook aanwezig bij de 2022 prêt-à-porter show van het merk in Milaan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team