Zoeken

Marokkaans topmodel Malika El Maslouhi poseert voor Zadig & Voltaire

22 februari 2021 - 17:21 - Cultuur

©

Het Franse merk Zadig & Voltaire heeft het Marokkaans-Italiaanse model Malika El Maslouhi geselecteerd voor haar nieuwe modecampagne voor de lente van 2021. Ze poseert samen met modellen Nina Marker en Milla Manon.

Het 22-jarige Marokkaanse topmodel poseerde aan de kust van de Franse Rivièra. Ze was gekleed in een crèmekleurige smoking jas en broek. Zij droeg ook een zwarte blouse en een leren broek, opgesierd door een halssnoer van haaientanden, alsook een soepele groene jurk met lange mouwen die om de hals wordt geknoopt.

Malika El Maslouhi poseerde ze samen met modellen Nina Marker en Milla Manon. Ze droeg sleutelstukken uit de nieuwste collectie van Zadig & Voltaire. De nieuwe kledingcollectie bestaat uit stukken die volledig gemaakt zijn van natuurlijke en gecertificeerde ecologische materialen.

De rijzende modester was verheugd om deel te kunnen nemen aan de nieuwe campagne van het Franse merk. "Heel veel plezier met de hele filmploeg. Bedankt dat je me hebt uitgenodigd (sic)," schreef ze op haar Instagram-pagina.

De coronavirus-pandemie weerhield Malika niet van het modellenwerk. Naast haar samenwerking met Zadig & Voltaire, verscheen ze ook in de campagnes van Ralph Lauren, Calvin Klein Swim, Jacquemus en Mango, samen met haar collega-model Nora Attal, ook van Marokkaanse afkomst.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team