Zoeken

Lance Armstrong op huwelijksreis in Marrakech

17 augustus 2022 - 09:40 - Sport

©

De voormalig wielerkampioen Lance Armstrong en zijn vrouw zijn een paar dagen na hun bruiloft naar Marrakech vertrokken voor hun huwelijksreis.

De 50-jarige Lance Armstrong en zijn vrouw Anne Hansen brengen hun huwelijksreis door in Marokko. De voormalige wielrenner liet op Instagram en Facebook weten dat ze zich in Marrakech bevinden. Maandag plaatste hij een story met als onderschrift: "Welkom in Marrakech". Op de beelden is hij te zien met zijn partner, yogalerares Anne Hansen, op het Djemaa El Fna-plein, naast een man die een djellaba draagt. Hansen kijkt verbijsterd terwijl een slang zich rond haar nek nestelt.

Lees ook: Marrakech bij meest romantische steden ter wereld

Lance Armstrong kondigde zijn huwelijk op zijn Instagram-account aan op 9 augustus. Het paar trouwde in het zuiden van Frankrijk. "De Beste Dag. Ik trouwde met de liefde van mijn leven @annahansenarmstrong. Zo speciaal om onze kinderen hier ook te hebben. Het was een avond vol gelach en veel tranen van vreugde. Anna, je bent de afgelopen 14 jaar mijn rots in de branding geweest en laat ik duidelijk zijn, ik had het zonder jou niet overleefd. Ik ben zo trots op het koppel dat we geworden zijn," schreef de voormalige wielrenner.

Lees ook: Kylie Minogue en Riley Keough in Marrakech

"We moesten werken, heel hard werken, en ik ben zo blij dat we dat gedaan hebben. Ik hou heel veel van je en zal er altijd voor jou en onze familie zijn. Ik zou nalatig zijn als ik niet dacht aan onze beste vriend aka "Eerwaarde" @chad_mountain die de ceremonie leidde. En ook de geweldige @lizkreutz, om ervoor te zorgen dat deze mooie herinneringen werden vastgelegd. Ik hoop dat jullie allemaal een geweldige zomer hebben - in ieder geval net zo hels als ik," voegde hij eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team