Zoeken

Lalla Salma in Tanger gezien

21 augustus 2023 - 20:00 - Marokko

©

Sinds haar scheiding van Koning Mohammed VI in 2017, verschijnt Lalla Salma slechts zelden in het openbaar. De moeder van kroonprins Moulay Hassan en prinses Lalla Khadija, is recent in een winkel in Tanger gezien.

Prinses Lalla Salma werd onlangs gespot in een groot warenhuis voor kleding en woonaccessoires, meldt Vanitatis. Volgens het Marokkaanse weekblad Assahifa was de ex-vrouw van Mohammed VI afgelopen mei ook in Marokko voor haar 44e verjaardag. Er zou een feest voor haar zijn georganiseerd op een landgoed in Rabat dat toebehoort aan de koninklijke familie, waar ze normaal gesproken verblijft met haar dochter, prinses Lalla Khadija.

Lees ook: Prinses Lalla Salma gezien in medina Assilah (video)

Lalla Salma trouwde in 2002 met koning Mohammed VI. Als jonge vrouw met lang rood haar droeg ze geen hoofddoek en trok ze de aandacht met haar elegante outfits. Ze was de eerste echtgenote van een Marokkaanse vorst die een koninklijke titel kreeg en aan het publiek en de media werd getoond. Maar in 2017 scheidde ze van de monarch en verdween ze uit de schijnwerpers. Pas twee jaar later, in oktober 2019, publiceerde de Marokkaanse digitale krant Goud foto’s van haar met haar twee kinderen in New York.

Lees ook: Prinses Lalla Salma verschijnt in het openbaar

Enkele dagen later werd Lalla Salma gezien in het Mohammed VI Museum in Rabat, tijdens de tentoonstelling "Schatten van de Islam in Afrika: van Timboektoe tot Zanzibar", georganiseerd door het Instituut van de Arabische Wereld. Het was haar eerste publieke verschijning sinds haar scheiding.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team