Zoeken

Vreugdevolle geboorte in Marokkaanse koninklijke familie

19 augustus 2023 - 14:43 - Marokko

©

Sherifa Lalla Nouhaila, dochter van prinses Lalla Asmae, het derde kind van wijlen Koning Hassan II en Lalla Latifa en zus van Koning Mohammed VI, en haar echtgenoot Ali Hajji, hebben hun tweede kind verwelkomd, een meisje.

Het dochtertje van Sherifa Lalla Nouhaila en haar echtgenoot Ali Hajji werd op dinsdag 15 augustus in de avond geboren. Het meisje kreeg de naam Lalla Marjana en is het jongere zusje van Lalla Mayssae, meldt Hola. Bij deze gelegenheid werd ook de eerste foto van de baby onthuld.

Lees ook: Prins Moulay Rachid opnieuw papa geworden

Op de in poederroze getinte foto, omgeven door delicate bloemen, ziet men de moeder naar haar kleine prinses kijken. Beiden dragen dezelfde outfit, een kaftan in vanilleroze met wit Marokkaans borduurwerk. Het stralende gezicht van Sherifa Lalla Nouhaila toont haar geluk.

Lees ook: Prinses Lalla Soukaina van tweeling bevallen

De komst van Lalla Marjana brengt grote vreugde in de koninklijke familie, in het bijzonder voor Koning Mohammed VI, wiens 60e verjaardag deze zaterdag wordt gevierd. De monarch is de overgrootoom van Marjana. Zij is het vierde kleinkind van de broers en zussen van de Koning, naast haar zus Mayssae en hun neefjes Hassan en Aya Regragui, de tweeling van Lalla Soukaina. De koning heeft in totaal acht neven en nichten: Moulay Ahmed en Moulay Abdeslam (kinderen van Moulay Rachid), Lalla Soukaina en Moulay Driss (kinderen van Lalla Meryem), Lalla Oumaima en Lalla Oulaya (kinderen van Lalla Hasnaa), Lalla Nouhaila en Moulay Yazid (kinderen van Lalla Asma).

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team