Zoeken

Achraf Hakimi en Kylian Mbappé lachen zich dood tijdens spel (video)

28 december 2023 - 12:00 - Sport

©

In een leuke video laten de sterren van Paris Saint-Germain, Achraf Hakimi en Kylian Mbappé, zich van hun vrolijke kant zien tijdens het spel "Articuleer", tot groot vermaak van jonge fans van de Junior Club van PSG.

Tijdens deze feestelijke periode biedt de club uit Parijs zijn supporters vermakelijke video’s met zijn spelers. In één van deze video’s proberen Hakimi en Mbappé het spel "Articuleer" te spelen, waarbij het doel is om zoveel mogelijk woorden, zinnen of uitdrukkingen te raden binnen een bepaalde tijd. Een van de spelers draagt een koptelefoon met muziek om het moeilijker te maken.

Lees ook: Achraf Hakimi brengt jonge fans van Marokko over voor wedstrijd

De interactie tussen Hakimi en Mbappé, gadegeslagen door twee jonge clubfans, levert hilarische momenten op van lachen en kameraadschap. De video werd goed ontvangen op sociale media, met duizenden likes. De twee PSG-sterren hebben een sterke vriendschap ontwikkeld die verder gaat dan het veld. In een kort interview sprak Hakimi over deze speciale band met Mbappé en hoe de Franse ster hem hielp integreren in het team. Hakimi is hem ’eeuwig dankbaar’ voor de steun.

Lees ook: Achraf Hakimi "eeuwig dankbaar" voor Kylian Mbappé

Vooral op het veld is de chemie tussen de twee spelers duidelijk zichtbaar. Ze delen een begrip voor hetzelfde type voetbal en weten instinctief wat de ander wil, wat hun spel ten goede komt. Dit alles maakt hun samenwerking op en buiten het veld bijzonder en effectief, zo benadrukt Hakimi met emotie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team