Zoeken

Krachtig gebaar Jamel Debbouze richting Wahid Bouzidi

4 september 2023 - 13:00 - Cultuur

©

De Frans-Marokkaanse komiek Jamel Debbouze blijft eer betonen aan zijn ’broer’ Wahid Bouzidi, de Frans-Algerijnse komiek die op zondag 20 augustus overleed in een kliniek in Marrakech, waar hij met spoed was opgenomen na een beroerte.

Afgelopen vrijdag maakte Jamel Debbouze een krachtig gebaar om opnieuw eer te betonen aan Wahid Bouzidi, bekend van de "Jamel Comedy Club". In een story op Instagram kondigde de Marokkaanse komiek en acteur aan dat hij de gevel van zijn etablissement had veranderd. "Wahid voor altijd in ons hart," staat nu te lezen. Een prachtige manier voor Jamel Debbouze om zijn liefde te tonen voor degene die hij als zijn broer beschouwt.

Lees ook: Lachen en tranen: Booder’s eerbetoon aan Wahid Bouzidi

De dag na het overlijden van de Frans-Algerijnse komiek, eerde de echtgenoot van journaliste Melissa Theuriau hem op hetzelfde sociale netwerk met het volgend bericht: "Bedankt voor alle emoties die je ons hebt gegeven. Ik zal onze lachbuien en jouw vrijgevigheid nooit vergeten. Wahid was een mens van zeldzame menselijkheid. We gaan je missen, mijn broer. Ik denk aan je vrouw en je familie. Rust in vrede, mijn broer."

Lees ook: Het ontroerende eerbetoon van Jamel Debbouze aan Wahid Bouzidi

Wahid Bouzidi kreeg op 16 augustus een beroerte terwijl hij op vakantie was in Marokko. Hij werd met spoed opgenomen in een kliniek in Marrakech en raakte in coma. Zijn dood werd op zondag 20 augustus bekendgemaakt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team