Zoeken

Koning Mohammed VI verwelkomt spelers en hun moeders

20 december 2022 - 12:00 - Sport

©

De Marokkaanse delegatie, die deelnam aan het WK in Qatar, wordt vandaag in Marokko verwacht, waar ze tijdens een ceremonie door Koning Mohammed VI zullen worden verwelkomd. Ook de moeders van de spelers zijn uitgenodigd.

De Koning stond erop dat dinsdag 20 december naast de spelers, de trainersstaf en de technische staf, ook de moeders van de spelers aanwezig zouden zijn bij de ceremonie in Rabat. Tegen de NOS verklaarde de moeder van Bilal El Khannous: "Dit is een heel mooi gebaar, misschien maak ik wel samen een selfie."

Lees ook: Barcelona: muurschildering Achraf Hakimi huldigt migrantenmoeders

Tijdens het hele toernooi konden de spelers op de steun en aanwezigheid van hun moeders vertrouwen. Om hen te bedanken voor deze positieve uitstraling heeft Koning Mohammed VI hen uitgenodigd voor deze afspraak, die enkele uren na de terugkeer van de Marokkaanse delegatie uit Qatar zal doorgaan.

Lees ook: Memorabele dansje Sofiane Boufal met moeder op WK (video)

Marokko eindigde op het WK-2022 in Qatar op de 4ᵉ plaats na de nederlaag tegen Kroatië in de troostfinale. Ongeacht dit resultaat krijgen de spelers een ontvangst die recht doet aan hun prestaties.

Bladna.nl