Zoeken

Memorabele dansje Sofiane Boufal met moeder op WK (video)

13 december 2022 - 13:00 - Sport

©

Het Marokkaanse WK-avontuur levert magische beelden op. Na het uitschakelen van Portugal in de kwartfinale van het toernooi, zorgde Sofiane Boufal voor een onvergetelijk moment door met zijn moeder op het veld te dansen.

De historische zege van Marokko op Portugal op het WK voetbal leverde al veel ontroerende momenten op. Voor één van die momenten zorgde de Frans Marokkaanse speler Sofiane Boufal. Hij ging na het laatste fluitsignaal naar de tribunes en nodigde zijn moeder uit voor een vreugdedansje op het veld.

Lees ook: Sofiane Boufal excuseert zich bij Afrikanen

Boufal is met zijn onnavolgbare dribbels één van de grote ontdekkingen in Qatar, maar de 29-jarige flankspeler is er ook op een andere manier in geslaagd om de harten van voetbalfans te raken, schrijft het AD.

Lees ook: Spelers met dubbele nationaliteit kracht van Marokko

De Atlas Leeuw genoot zichtbaar van het vereeuwigde magische moment met zijn moeder op de grasmat. "Het is gek wat we hier allemaal meemaken", zei Boufal nadien voor de camera van TF1. "We beleven een droom en ik wil niet wakker worden. Ik heb overal kippenvel. We verdienen dit, want we werken bijzonder hard. Dit is nog niet het einde..."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team