Zoeken

Koning Mohammed VI en MMA-vechter samen gespot in M’diq (video)

10 juli 2024 - 19:40 - Marokko

©

Koning Mohammed VI brengt zijn vakantie door in M’diq. Foto’s die op sociale media zijn verschenen, tonen de koning tijdens een rit in een cabrio Mercedes. Op de achterbank van de luxeauto, direct achter de koning, zit zijn trouwe metgezel Youssef Kaddur, een MMA-vechter uit Melilla.

Youssef Kaddur was eerder al gezien in gezelschap van de monarch in een video die in augustus 2022 in Parijs werd opgenomen. In december 2022 werd hij opnieuw gezien, zittend achter de Koning in een SUV. Gekleed in een shirt van de Atlas Leeuwen, vierde hij in de straten van Rabat de overwinning van het Marokkaanse team op Spanje tijdens het WK in Qatar, meldt Vanitatis.

Lees ook: Koning Mohammed VI in Tanger aangekomen (video)

De nabijheid van Youssef Kaddur tot Koning Mohammed VI is te danken aan de broers Azaitar, Duits-Marokkaanse MMA-vechters, die sinds april 2018 bevriend zijn met de Koning. Volgens het Spaanse medium is Youssef Kaddur geen lijfwacht maar eerder een vriend van Koning Mohammed VI.

Lees ook: Koning Mohammed VI helpt behoeftigen in Noord-Marokko

Zoals voorgaande jaren, en tenzij er wijzigingen zijn, zal Koning Mohammed VI het tweede deel van zijn zomervakantie doorbrengen in Al Hoceima. De koning werd dinsdag ook gespot in Tanger.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team