Zoeken

Koning Mohammed VI helpt behoeftigen in Noord-Marokko

3 juli 2024 - 09:40 - Marokko

©

In het kader van de jaarlijkse Moessem Moulay Abdeslam Ben Mchich in het noorden van Marokko, heeft Koning Mohammed VI een gift gedaan aan behoeftige gezinnen en mensen met chronische ziekten in de regio’s Larache en Tetouan.

De donatie werd uitgereikt door een delegatie onder leiding van Mohamed Saâd Eddine Smij, zaakgelastigde bij het Marokkaans Koningshuis.

Lees ook: Koning Mohammed VI stopt stoet voor voetganger (video)

In Larache vond de symbolische overhandiging plaats in het bijzijn van de gouverneur van de regio, El Alamine Bouassam. Hier ontvingen behoeftigen en zieken uit de steden Larache en Ksar El Kebir de koninklijke gift. In Tetouan werden de giften overhandigd in aanwezigheid van gouverneur Abderzak El Manssouri en waren de ontvangers patiënten met nierfalen en diabetes, evenals een aantal behoeftige personen.

Lees ook: Marokkaanse wisselkantoor jaagt op valutafraude

Deze donatie van Koning Mohammed VI, die samenvalt met de viering van de Moessem Moulay Abdeslam Ben Mchich op 1 juli, is bedoeld om de last van ziekte en armoede te verlichten voor de inwoners van Larache en Tetouan. Het is een blijk van solidariteit en steun van de Koning aan zijn volk in tijden van nood.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team