Zoeken

Koning Mohammed VI feliciteert Marokkaans elftal

6 december 2022 - 22:10 - Sport

©

Koning Mohammed VI heeft op dinsdag 6 december een telefonisch gesprek gehad met bondscoach Walid Regragui. De monarch feliciteerde Regragui en zijn spelers voor hun overwinning en hun kwalificatie voor de kwartfinale van het WK in Qatar.

"De Monarch heeft een telefonisch gesprek gehad met de voorzitter van de Koninklijke Marokkaanse Voetbalbond, Fouzi Lekjaa, en de coach van het nationale team, Walid Regragui, aan wie de Koning zijn oprechte felicitaties heeft overgebracht, voor de spelers en de technische en administratieve staf die het beste van zichzelf hebben gegeven en uitstekend hebben gepresteerd tijdens deze belangrijke competitie", aldus een verklaring van het koningshuis.

Lees ook: Marokko verslaat Spanje en gaat door naar kwartfinale op WK

Voor Koning Mohammed VI voldoen "de historische prestaties van de leden van het nationale team aan de verwachtingen en aspiraties van het grote en dappere Marokkaanse volk dat hen steunt in Marokko, Qatar en in de hele wereld." Ook roept de monarch de Atlas Leeuwen op "om dezelfde koers te houden in deze competitie, het nationale voetbal eer aan te blijven doen en de vlag van het Koninkrijk hoog te hijsen".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team