Zoeken

Koning Mohammed VI en Lalla Salma officieel gescheiden volgens Hola

13 februari 2019 - 17:22 - Marokko

©

Het Spaanse tijdschrift Hola bericht dat Koning Mohammed VI en Lalla Salma officieel gescheiden zijn.

Het blad stelt van bronnen dicht bij het paleis te hebben vernomen dat Koning Mohammed VI en Lalla Salma elf maanden geleden een einde maakten aan hun huwelijk en dat hun scheiding kortgeleden werd uitgesproken.

Hola stelt in een artikel getiteld "Zo ziet het leven van prinses Lalla Salma er een jaar na haar scheiding van de Koning van Marokko uit", dat de prinses geen officiële taken meer zal uitvoeren maar nog heel aanwezig is in het leven van haar kinderen, kroonprins Moulay Hassan (15) en Lalla Khadija (11).

Lalla Salma zou nog steeds in Marokko wonen en niet in Frankrijk of Griekenland zoals hardnekkige geruchten suggereerden. Voor de prinses is het volgens Hola "noodzakelijk om dicht bij haar kinderen, met wie ze altijd zacht en liefdevol is geweest, te zijn". Ze bracht wel een tijdje door in het buitenland.

De informatie van Hola valt samen met het bezoek van Koning Felipe VI en zijn vrouw Letizia aan Marokko. De afwezigheid van Lalla Salma in het officieel programma van het bezoek zorgt opnieuw voor vragen in Marokko maar ook in het buitenland.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team