Zoeken

Lalla Salma en Lalla Khadija op Djemaa El Fna gezien?

4 april 2019 - 11:18 - Marokko

©

Lalla Salma werd al ruim een jaar niet meer in het openbaar gezien. Volgens Spaanse bronnen zou ze van Koning Mohammed VI zijn gescheiden. Toch zou ze enkele dagen geleden met haar dochter Lalla Khadija en enkele vriendinnen op het Djemaa El Fna plein in Marrakech zijn gezien.

De dochter van Koning Mohammed VI zou samen met haar moeder op 1 april (grap of niet?) op het wereldbekende plein zijn gezien. Meerdere lijfwachten waren in hun buurt maar voor de rest was er geen protocol.

Le Site Info schrijft het volgende: "Ze bezochten een traditionele restaurant op het plein om er te eten. Ze namen een gerecht met gehaktvlees. Lalla Khadija en haar moeder stopten vervolgens bij een slakkenverkoper tot grote vreugde van de burgers en toeristen die op het plein waren. Ze begroetten de voorbijgangers die hen met bewondering bekeken."

Het is niet de eerste keer dat leden van de Marokkaanse koninklijke familie het Djemaa El Fna plein bezoeken. Lalla Salma werd er in het verleden herhaaldelijk met haar kinderen gezien.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team