Zoeken

Kattenvriend "Ba Aziz" vraagt hulp aan wali Tanger (video)

3 januari 2023 - 20:00 - Marokko

©

"Ba Aziz", zoals hij met respect wordt genoemd door de mensen die hem kennen, is een dakloze man in Tanger die zijn tijd besteedt aan het verzorgen van de straatkatten in de stad, ondanks de moeilijke omstandigheden waarin hij zelf als dakloze leeft.

De "kattenvriend" heeft een beroep gedaan op de wali van de regio Tanger-Tetouan-Al Hoceima om hem te helpen een geschikte ruimte te vinden, een toevluchtsoord, waar hij de zwerfdieren in de stad kan voeden en onderbrengen.

Lees ook: TikToker Ayoub helpt zwerfkatten in Casablanca (video)

Ba Aziz vertelt aan Le Site info dat hij met zijn "karige" middelen liefdevol zorgt voor "zijn" katten. Hij voedt hen met rijst en vis en kent elk van "zijn katten", één voor één. Hij neemt de dagelijkse taken ten behoeve van de katten zeer ter harte, de diertjes hebben geen baasje, noch thuis, kortom ze zijn dakloos net zoals hijzelf.

Lees ook: Marokkaanse katten zoeken gezin in Verenigd Koninkrijk

Naast voeding zorgt Ba Aziz er ook voor dat ze beschermd worden tegen slecht weer en probeert hij zelfs geld te vinden voor anti-vlooienbehandelingen of medicijnen voor andere veel voorkomende kattenziekten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team