Zoeken

Marokkaanse katten zoeken gezin in Verenigd Koninkrijk

12 november 2022 - 21:00 - Marokko

©

Marokkaanse katten die zijn gered door een kleine dierenopvang in Azemmour, zoeken nu een liefdevol thuis in het Verenigd Koninkrijk.

In Azemmour worden elke maand honderden katten gedumpt als afval. De dieren zijn ongewenst en niet geliefd. ERHAM, een klein kattenopvang in de stad, is gevoelig voor de benarde situatie van deze katten. De organisatie spant zich in om straatkatten te steriliseren en het lijden van duizenden ongewenste kittens te stoppen door ze tegen mishandeling en geweld te beschermen. Vandaag zoeken deze dieren een thuis in het Verenigd Koninkrijk, waar de vraag naar kittens groot is.

Lees ook: Casablanca gaat 6550 zwerfhonden en katten steriliseren

"We werken nu al vier jaar in Azemmour, en ondanks de pandemie en het gebrek aan steun van de lokale overheid, hebben we bijna 800 katten gesteriliseerd, honderden katten gevoed en gered, noodhulp verleend en een enorme impact gehad op het welzijn van katten in deze stad," vertelde een verantwoordelijke van ERHAM aan Atzenworld. De dierenopvang hoopt nu op steun om te groeien en nog meer dieren te kunnen helpen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team