Zoeken

Kamerlid Abdellatif Merdas werd door zijn vrouw en haar minnaar vermoord

27 maart 2017 - 17:40 - Gemeenschap

©

Wie had het gedacht? De hoofdverdachte van de moord op de Marokkaanse parlementariër Abdellatif Merdas is niemand anders dans de minnaar van zijn vrouw!

Volgens Akhbar Al Yaoum heeft de politie altijd vermoedens gehad over de weduwe van Merdas. Ze zou herhaaldelijk hebben geprobeerd de inspecteurs op valse sporen te brengen. Ze sprak onder meer over de Europese mafia, een politieke moord en zelfs rechters met wie haar man volgens haar in conflict was.

Het blad stelt echter dat de vrouw al maanden een buitenechtelijke relatie had met de vermeende moordenaar van Merdas. De politie tapte haar telefoon sinds de moord af en merkte dat ze regelmatig naar een zekere H.M. belde. Nadat de man werd gearresteerd werd hem gevraagd om de weduwe van Merdas op te bellen. De vrouw klaagde toen over de druk die de politie op haar uitoefende.

Assabah bericht tevens dat de weduwe onmiddellijk na de moord op Merdas notarissen contacteerde om zo snel mogelijk zijn eigendommen in handen te krijgen.

De vermeende moordenaar droomde ervan om in de politiek te stappen maar had daar geen geld voor. Hij stelde zich tijdens de verkiezingen kandidaat voor de MP. Toen dat niets opbracht vertrok hij naar de RNI en werd als vertegenwoordiger van Sbata verkozen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team