Zoeken

Moord Kamerlid Abdellatif Merdas: onderzoek toont bestaan sextape aan

25 mei 2017 - 16:10 - Marokko

©

Het onderzoek naar de moord op het Marokkaanse Kamerlid Abdellatif Merdas is nog niet afgerond. De politie ontdekte onlangs het bestaan van een sekstape.

De moordenaar zou de weduwe van Merdas met de sekstape hebben gechanteerd. De twee waren afgelopen donderdag in de rechtbank van Casablanca voor een confrontatie. Wat er tijdens de zitting werd gezegd is niet bekend.

Volgens Assabah werden wel enkele nieuwigheden onthuld, zoals het bestaan van de sextape. De dader wilde Merdas vermoorden om met zijn vrouw te trouwen en zo zijn eigendommen in handen te krijgen. Hij werd voor zijn duivelse plan door zijn zus, een waarzegster, geholpen.

De verdachte wist de vrouw van Merdas te verlijden en filmde haar in het geheim toen hij met haar naar bed ging. Hij vertelde haar vervolgens over de sextape en overtuigde haar ervan dat hij enkel uit liefde handelde zodat ze hem niet zou verlaten. Hij won haar vertrouwen en ontdekte beetje bij beetje alles over het leven en de gewoontes van Abdellatif Merdas.

Na enige tijd begon Merdas vermoedens te hebben. Hij verdacht zijn vrouw ervan een minnaar te hebben waardoor het koppel regelmatig ruzie had. De vrouw van Merdas zocht toen troost bij haar minnaar die haar uiteindelijk over zijn plan vertelde. Hij besloot Merdas vroeger te vermoorden dan gepland. De dag van de moord had het Kamerlid namelijk aan zijn vrouw laten weten dat hij haar van al haar eigendommen ging onteigenen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team