Zoeken

Journalist Mustafa Marghadi hersteld van zwaar verkeersongeval

3 maart 2023 - 10:00 - Cultuur

©

NOS-correspondent Mustafa Marghadi is weer aan het werk nadat hij in januari gewond was geraakt bij een verkeersongeluk. Dat liet hij donderdagochtend weten op het Radio 1 Journaal.

De 39-jarige Mustafa Marghadi volgde eind vorig jaar Annemarie Kas op als NOS-correspondent in Zuidoost-Azië. In januari raakte hij gewond bij een verkeersongeluk op het Indonesische eiland Java. Het voertuig waarin hij zat werd door een vrachtwagen geraakt. Marghadi liep daarbij een kaakbreuk en een hersenschudding op, schrijft het AD.

Lees ook: Aicha Marghadi verlaat NOS Studio Sport

Marghadi laat weten dat hij goed hersteld is van de kaakbreuk, al houdt hij er wel blijvende littekens in zijn gezicht aan over. Ook van de hersenschudding lijkt hij hersteld te zijn. "Hij moet nog altijd voorzichtig doen. Hij begint heel rustig aan met werken", aldus zijn collega Astrid Kersseboom.

Lees ook: Aicha Marghadi bevallen van zoontje

Donderdag herkende een luisteraar de stem van Marghadi in de uitzending. Ze liet weten dat ze het fijn vond om Mustafa opnieuw te horen. "Ik vond het ook heel fijn dat hij weer in de uitzending was", zegt Kersseboom.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team