Zoeken

Jonathan Majors en Meagan Good’s romantische vakantie in Marokko (foto)

9 juni 2023 - 13:00 - Cultuur

©

De Amerikaanse acteurs Jonathan Majors en Meagan Good, die volgens TMZ sinds medio mei een stel zijn, werden in het Marokkaanse Fez gespot.

Op foto’s die door dezelfde bron werden gepubliceerd zijn de twee acteurs in Fez te zien tijdens een bezoek aan Art Naji, dat zichzelf omschrijft als "de grootste fabriekswinkel van handgemaakte aardewerk en zellige" in de spirituele hoofdstad van Marokko.

Lees ook: Kylian Mbappé brengt vakantie door in Marrakech

Voor Fez werden Majors en Good al samen gezien bij de Alamo Drafthouse in Los Angeles op 6 mei, en in New York op 21 mei toen ze op het punt stonden om een vlucht te nemen. De twee, die hun relatie niet hebben bevestigd, werden ook op 24 mei in het Red Lobster restaurant in het gezelschap van Good’s familie gezien.

Lees ook: Basketballegende Michael Jordan in Marrakech (foto)

Jonathan Majors en Meagan Good waren voor een korte vakantie in Marokko. Majors wordt op 13 juni bij de rechtbank van New York verwacht. De 33-jarige Amerikaanse acteur wordt ervan beschuldigd zijn ex-vriendin eind maart te hebben mishandeld. Hoewel hij de feiten ontkent en zijn advocaat een "heksenjacht" met raciale motieven hekelt, gaat de rechtszaak door. Voor sommige fans zou de vermoedelijke relatie van de acteur met Meagan Good bedoeld zijn om zijn huidige juridische problemen te doen vergeten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team