Zoeken

Jamel Ben Saddik ring in tegen Rico Verhoeven op 9 december (video)

15 november 2017 - 14:47 - Sport

©

De datum van het komend gevecht tussen de Belgisch-Marokkaanse kickbokser Jamal Ben Saddik en de Nederlander Rico Verhoeven is bekend. De twee zullen op 9 december in Rotterdam vechten.

Tijdens een door Glory georganiseerde persconferentie verklaarde Rico Verhoeven dat hij klaar was voor het gevecht. "Ik ben meer dan klaar voor dit gevecht, want ik heb zaken met deze gast te regelen, het wordt een echte show!". Verhoeven is zijn knock-out nederlaag tegen Ben Saddik in 2011 waarschijnlijk niet vergeten.

Na zijn overwinning tegen de Braziliaanse Augusto Inocente in Brussel had Ben Saddik Rico Verhoeven, die toen in het publiek zat, uitgedaagd voor een gevecht. De Nederlander ging daar onmiddellijk op in, ook al had hij "er niet echt zin in" omdat het gevecht die hij net had gezien "saai" was.

Vorig jaar versloeg Rico Verhoeven de Marokkaanse kampioen Badr Hari, die met een gebroken arm de ring moet verlaten. Hari kwam vorige week uit de gevangenis en bereidt zich reeds voor op zijn rematch tegen Verhoeven in maart.

Hier is de volledige persconferentie gisteren:

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team