Zoeken

Gevecht Jamal Ben Saddik Rico Verhoeven staat vast

25 december 2019 - 18:30 - Sport

©

Kickboksorganisatie Glory heeft de mogelijkheid om een derde gevecht te organiseren tussen Badr Hari en Rico Verhoeven bevestigd. Maar eerst zal de Nederlander tegen de Belgisch Marokkaanse Jamal Ben Saddik in de ring staan.

Glory wil een nieuwe kans geven aan Ben Saddik. Marshall Zelaznik, CEO van de kickboksorganisatie, verklaarde dat het tijd was om een nieuwe kans te geven aan Saddik om de wereldtitel te winnen.

In 2017 vocht de 29-jarige Belgische Marokkaan al tegen Verhoeven voor de wereldtitel maar werd toen in de vijfde ronde door de Nederlander verslagen. Ben Saddik zou sindsdien zijn vechttechnieken veel hebben verbeterd.

Het gevecht tussen Ben Saddik en Verhoeven zal het eerste evenement van Glory in 2020 zijn. Volgens Zelaznik zal deze in februari plaatsvinden en wordt het een belangrijk evenement in een grote stadion.

Zelaznik bevestigde ook dat het in het voordeel was van Glory om een nieuw gevecht tussen Hari en Verhoeven te organiseren. Hij hoopt dezelfde sfeer van hun laatste gevecht tijdens het gevecht van Ben Saddik en Verhoeven terug te vinden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team