Zoeken

Israëlische diplomaat Eyal David in Rabat aangekomen

18 september 2021 - 15:40 - Marokko

©

Eyal David, voormalig adjunct-ambassadeur van Israël in Nairobi, is deze week in Marokko aangekomen, waar hij David Govrin zal bijstaan om het Israëlisch verbindingsbureau in Rabat te leiden.

"Ik begon mijn dag met de zonsopgang in Tel Aviv en eindigde mijn dag met de zonsondergang in Rabat. Ik ben blij mijn nieuwe diplomatieke missie te kunnen beginnen als adjunct-voorzitter van het Israëlisch verbindingsbureau in Marokko", schreef Eyal David op Twitter begin deze week.

Lees ook: Israël stuurt Eyal David naar verbindingsbureau in Marokko

In augustus dit jaar hadden de Israëlische autoriteiten laten weten dat Eyal David, die toen nog in Nairobi was, zich zou toevoegen aan het team van het Israëlisch verbindingsbureau in Rabat.

Voor zijn benoeming in Marokko was Eyal David adjunct-ambassadeur van Israël in Nairobi, belast met Kenia, Oeganda, Tanzania, Malawi en de Seychellen. Hij was ook vertegenwoordiger van zijn land bij het kantoor van de Verenigde Naties in Nairobi.

Lees ook: Opening Marokkaanse ambassade in Israël krijgt vorm

Eyal David heeft een masterdiploma in Islamitische en Midden-Oosterse studies en een bachelordiploma in internationale betrekkingen van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team