Zoeken

Ihattaren weer op vrije voeten na aanhouding

24 november 2022 - 16:00 - Sport

©

Woensdag maakte advocaat Sander Janssen bekend dat voetballer Mohamed Ihattaren weer vrij is. Hij was dinsdag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een bedreiging.

Mohammed Ihattaren was dinsdag gearresteerd in een huis in Utrecht, maar de politie wilde niet bevestigen dat het om de voetballer ging. De officiële verklaring was dat het om een 20-jarige man zou gaan. Ook over de ernst van de bedreiging zweeg de politie dinsdag, schrijft het AD.

Lees ook: Politie arresteert Mohamed Ihattaren

Ihattaren heeft dinsdag verklaringen afgelegd met betrekking tot een bedreiging. Het betreft een zaak van geruime tijd geleden die de politie nog onderzoekt, meldt zijn advocaat Sander Janssen via een statement op Twitter.

Lees ook: Ihattaren woont deels bij familie Nouri

De Telegraaf schreef eerder dat Ihattaren werd bedreigd door criminelen als gevolg van zijn relatie met een jonge vrouw. Verder zou hij zelf ook banden hebben met criminelen. Zijn advocaat schrijft daarover dat de ex-PSV’er door een "veelbewogen periode" in zijn leven ging, maar recent "had hij de weg weer naar boven gevonden".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team