Zoeken

Ibrahim Azaim, net uit Marokko gerepatrieerd, in Rotterdam doodgeschoten

12 mei 2020 - 10:42 - Marokkanen in het buitenland

©

Ibrahim Azaim (25), werd zondagavond voor het huis van zijn ouders in Rotterdam doodgeschoten. Volgens de media werd de "Marokkaanse Ibo" het slachtoffer van een afrekening in het drugsmilieu.

De politie heeft de identiteit van het slachtoffer, dat rond 22 uur werd doodgeschoten, niet bevestigd. Ibrahim Azaim overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De twintiger is een bekende van de politie volgens Boevennieuws. Hij had net zijn ouders bezocht en werd door twee gewapende mannen in donkere kleding opgewacht. De twee vluchtten na tientallen kogels op Azaim te hebben afgevuurd met een auto weg. Een brandend voertuig werd dezelfde avond aangetroffen. Of het om de vluchtauto gaat, werd nog niet bevestigd.

De politie heeft intussen een oproep gedaan naar eventuele getuigen. Ook vraagt de politie om eventuele camerabeelden te delen.

Plaatselijke media berichtten tevens dat Ibrahim Azaim nog maar net terug was van Marokko. Hij zou enkele dagen geleden met een repatriëringsvlucht naar Nederland zijn teruggevlogen.

Bladna.nl